Nytt retroinspirerat jackpotspel

Nu i november så har det släppts ett nytt spel vid namn Cosmic Fortune på casinon över hela internet. Spelet sticker ut då det kan skryta med hela fem stycken olika jackpots och en klockrent retro-arkadtema. 

man som har vunnit pengar

Spelet som är utvecklat av Netent har som tidigare nämnts, hela fem stycken jackpots. För det första så finns det en rapid jackpot men även en mini, en midi, en major och en megajackpot. Spelet tar i introt stor inspiration från tidiga rymdspel som space invaders och asteroid med en otrolig animation i svartvit pixelgrafik. Så fort detta introt är över ser vi dock något helt annat. Spelet är egentligen extremt modernt med 3d grafik och coola effekter. Även ljudet är extremt effektfullt och möter minst sagt upp förväntningarna man kan ha på ett modernt spel.

Förutom space invaders så tar Cosmic fortune även inspiration från en annan typ av spel man kunde se på arkadhallarna, nämligen flipperspel. Bonusrundorna i spelet fungerar så att alla vinnande kulor man får under free-spins samlas ihop och kastas sedan ut av ett rymdskepp över ett gäng korgar. Om tre av dessa kulor studsar rätt och hamnar i bonuskorgen så kommer man till jackpotspelet som är liknande, men istället för små bonuspengar så tävlar man om alla jackpotts. Även om man inte har någon kontroll över dessa händelser så blir det extremt intressant att titta på. Varje kula som kastas ut följer man med stor spänning.